DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ-ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA

Okulumuzda,Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında Etkileşimli Kitap Okuma Çalışmaları Başarıyla Gerçekleştiriliyor..

Okulumuz öğretmenlerinden 5-A Cıvıldayan Kuşlar Sınıf Öğretmeni Funda YABAŞ, Dilimizin Zenginlikleri Projesi Kapsamında gerçekleştirilen etkileşimli kitap okuma çalışmasına,365 Gün Öykü serisinde yer alan 'Karışık Tost' adlı  kitaba yer verdi. Kitapta yer alan bilinmeyen kelimeleri görsellerle çocuklara açıklayarak çocukların kelime darağacının gelişmesine fırsat tanıdı. Görsel materyaller kullanarak drama çalışması yapıldı. Aile katılımını da sağlayarak öğrencileri ve velileriyle tost yapıp yediler. Öğrencilerimizin dil gelişimi başta olmak üzere günlük yaşam becerilerine ve tüm gelişim alanlarına katkı sağlayan ayrıca 01-03-202401-03-202401-03-202401-03-2024yaparak yaşayarak ve eğlenerek öğrenmelerine destek veren öğretmenimize teşekkür ediyoruz.